nimble_asset_logo_eco_asfalt_white
Mašina za pelete

Sa deset godina iskustva u polimernom sektoru, POLICIKLE je uspeo da razvije posebno odeljenje koje radi na reciklaži otpada, posebno heterogene plastike koja se trenutno ne reciklira.

LINIJA

Техничка помоћ и поправка асфалтних станица

nimble_asset_asphalt_mixing_plant

MAŠINA ZA DOZIRANJE

nimble_asset_impianti-dosatori-570x350

POLYCYKLE LINIJA ZA RECIKLAŽU HETEROGENE PLASTIKE

Sa deset godina iskustva u sektoru polimera, POLICIKLE je uspeo da razvije posebno odeljenje koje radi na reciklaži otpada, posebno heterogene plastike koja se trenutno ne reciklira.
Iz ovih ekoloških razloga POLICIKLE je razvio postrojenja za transformaciju otpada (pri niskoj temperaturi i minimalnoj potrošnji energije) u sirovine kao drugi (sekundarni) materijal upotrebljiv u oblikovanju, modeliranju i ekstruziji srednje i velike debljine kao što su palete, kutije , građevinske konstrukcije, delovi za urbani nameštaj, rasadnici u baštovanstvu itd.…
Ovi sistemi omogućavaju ponovnu upotrebu mešanog plastičnog otpadnog materijala na efikasan i profitabilan način. Spominjemo plastiku koja trenutno nema mogućnost ponovne upotrebe, poput plazmiksa. Posebno je važan uspeh oporavka papirne kaše.

nimble_asset_logo_eco_asfalt
DOZIRNE MAŠINE

Polycykle dizajnira i proizvodi automatske dozatore za aditive za puteve, kao što su polimeri, vlakna i pigmenti.

POLYCYKLE DOZERE (model. POLYDOSE) ZA POLIMERE I FIBERE

Polycykle dizajnira i proizvodi automatske dozatore za aditive

Dozeri POLYDOSE mogu se instalirati na bilo koju liniju za proizvodnju bitumena, imaju velike proizvodne kapacitete, snažne ventilatore i mogu biti opremljeni sistemima protiv začepljenja, kako bi se obezbedile tačne i brze doze bez usporavanja rada. , čak i ako je postavljen na velikoj udaljenosti od mešalice.

Za više informacija o dozatorima ili mašinama za asfalt, kontaktirajte nas.