POLYGEN RC ACF

OPIS

Regenerator RC je aditiv koji regeneriše, olakašava obradivost i antioksidiše bitumenizirane mešavine koje sadrže visok procenat recikliranog asfalta (RAP), tako što smanjuje njihov viskozitet. Njegova tačna doza omogućava aktiviranje svojstava bitumenskog veziva (prirodni bitumen + bitumen iz grebanog asfalta) na tipične vrednosti mešavine bez recikliranog materijala.

PRIMENA

Može se koristiti u bilo kojoj vrsti tople asfaltne mešavine.

NAČIN UPOTREBE

Dodaje se direktno u mikser proizvodnog postrojenja tokom faze proizvodnje, koristeći automatsku pumpu.

DOZIRANJE

Doziranje zavisi od procenta recikliranog asfalta (RAP) koji se dodaje u mešavinu i od radnih uslova (temperatura, udaljenost od gradilišta, vlažnost grebanog asfalta itd.). Proizvod se dodaje u rasponu 0,2-0,3% od mase upotrebljenog recikliranog materijala.

SKLADIŠTENJE

Proizvod se može čuvati 24 meseca u originalnom i zatvorenom pakovanju na temperaturi između 5°C i 30°C. U zavisnosti od temperature skladištenja može varirati viskozitet proizvoda, ali to ne utiče na njegove karakteristike.

BEZBEDNOST

Ovaj proizvod nije klasifikovan kao opasan. Za više informacija pogledajte sigurnosni list proizvoda, koji je dostupan na zahtev.

UPOZORENJA

Savete o korišćenju dajemo na osnovu našeg iskustva i znanja i ne uključuju pretpostavku garancije o konačnom rezultatu procesa. Stoga ne isključuju odgovornost kupca za proveru prikladnosti proizvoda za njihovu upotrebu i za predviđene svrhe kroz preventivne testove.