Revolucioni në prodhimin e Asfaltit


aditivët ekologjikë të së ardhmes

Ekologjia në prodhimin e asfaltit.

Përparësitë mjedisore të produkteve tona janë të pakrahasueshme me konkurrentët. Përparësitë teknike dhe ekonomike janë:

  • Procedura e prodhimit është e njëjtë si me bitumin e polimerizuar;
  • Në vend të bitumit të polimerizuar, bitumi i zakonshëm përdoret me shtimin e polimerit të jashtëm;
  • Production Prodhimi i asfaltit nuk varet nga procedura e prodhimit të bitumit të polimerizuar në rafineri;
  • Nuk ka rrezik përkeqësimi të bitumit të blerë për shkak të asfaltimit të vonuar të shkaktuar nga moti i keq;
  • Pa kosto për mirëmbajtjen e bitumit të polimerizuar në gjendje të lëngët;
  • Jetë më e gjatë e asfaltit, si dhe kosto më të ulët të ndërtimit.
nimble_asset_Polimer-za-asfalt-PB25
POLIMER PB25

Polimeri PB25, së bashku me bitumin e thjeshtë, eliminon nevojën për të përdorur bitumin polimer në procesin e prodhimit të asfaltit. Gjatë fazës së prodhimit, ai modifikon karakteristikat e bitumit dhe të agregateve dhe lejon rritjen e karakteristikave fizike dhe mekanike të asfaltit, pa ndonjë ndryshim në parametrat e prodhimit.

Polimeri PB25 kursen shumë në tonin e prodhuar të asfaltit.

POLYGEN NANO

Rigjeneratori NANO mundëson krijimin e asfaltit ideal të ftohtë për mirëmbajtjen e rrugëve të formuara nga asfalti 100% i gërvishtur.

POLYGEN NANO dozohet direkt në asfaltin e kreshtës (me një madhësi maksimale të rekomanduar të kokrrës prej 8 mm) dhe përzihet derisa të krijohet një shpërndarje homogjene e aditivit. Përzierja që rezulton mund të ruhet dhe të përdoret më tej.

FIBER FB50

Fibrat FB50 mund të përdoren në çdo përzierje bituminoze, të prodhuar me një përqindje të lartë bitumi (SMA, kullimi). Ajo shtohet direkt në mikserin e impiantit të prodhimit gjatë fazës së prodhimit, duke përdorur një bombol me vrimë nxjerrëse automatike ose me dozim manual.

Dozimi varet nga natyra e agregatit dhe lloji i bitumit. Përdoret nga 0.5% në peshën totale të përzierjes (nga 5 kg për ton). Produkti mund të ruhet për 24 muaj në paketim origjinal dhe të mbyllur në një temperaturë midis 5 ° C dhe 30 ° C.

nimble_asset_fibre-1

DISPENSUES

Dispensatorët POLYDOSE mund të instalohen në çdo linjë prodhimi të përzierjes së bitumit, kanë kapacitet të madh prodhimi, ventilator të fuqishëm dhe mund të pajisen me sisteme bllokimi, në mënyrë që të sigurojnë doza të sakta dhe të shpejta pa ngadalësuar punën, edhe nëse vendosen në një distancë e madhe nga përzierësi i linjës.

RRETH NESH

Kompania ECO-ASFALT është përfaqësuese ekskluzive e “POLYCYKLE ROAD PLASTIC & RECYCLING” nga ITALIA.
nimble_asset_logo-polycykle

Polycykle

Falë shumë viteve të testimit dhe zhvillimit të përparuar teknologjik, alternativa Polycykle o6ers në prodhimin e materialeve të reja dhe realizimin e produkteve miqësore me mjedisin të përdorura në prodhimin dhe mirëmbajtjen e rrugëve .Për më shumë informacion, vizitoni polycycle.com.

Cilësia

Testimi i cilësisë është kryer në secilin vend ku përdoren produktet. Testet konfirmuan rezultatet e shkëlqyera. Në Republikën e Maqedonisë Veriore testimi u krye nga “Labing” Shkup.

Referencat

Aeroporti i Veronës (Itali);
Aeroporti i Trevisos (Itali);
Aeroporti Ushtarak Ciampino (Itali);
Autostrada Arad-Deva (Rumani);
Autostrada Rovigo-Verona (Itali);
Bypassi i Padovës (Itali);
Qendra e Logjistikës së Automjeteve të Rënda Amazon (Itali).

„Një revolucion i vërtetë në prodhimin e asfaltit, i cili përveç plotësimit të të gjitha nevojave për mbrojtjen e mjedisit, gjithashtu lejon kompanitë të shmangin kostot e panevojshme dhe të larta “.
The Ferrara’s News